fbpx

Slik bør du tenke ved ansettelse i utlandet

Som bedriftseier legger du mye tid i arbeidet ditt og gjør alt du kan for å sikre at bedriften din tar av og blir vellykket. I mange tilfeller tar dette flere år og konkurransen i de fleste bransjer er hard. Dette krever at du føler stor interesse for produktene du selger eller for tjenestene du i bedriften tilbyr. For at bedriften virkelig skal lykkes, er det også viktig å sørge for at du har de rette medarbeiderne rundt deg. Det er vanskelig å gjøre selskapet større og dermed tjene mer penger hvis du gjør alt selv.

Imidlertid nøler mange bedriftseiere før ideen om å ansette flere ansatte i selskapet. Det koster tross alt penger og er noe som kan ta mye tid for den som er alene. Det kreves at du booker og fyller ut skjemaer jevnlig slik at alt går riktig for seg. Det finnes imidlertid løsninger for gründere som fortsatt ønsker å ta steget, og den smarteste løsningen for deg som ønsker å investere utenfor landets grenser er å ganske enkelt bruke en Employment-løsning i Storbritannia for norske selskaper kalt Employment of Record. Gjennom dette vil du få en rekke fordeler.

Fordeler ved å velge dette alternativet for ansettelse

Du har mulighet til å spare tid fordi du slipper å håndtere all administrasjonen rundt dette selv. Det er noe som den etaten du velger å ta seg av ansettelsen tar seg av i stedet. De tar seg rett og slett av alt som har med det å gjøre, noe som betyr at du har mer tid til å gjøre andre ting.

Du sparer penger fordi du lar din EoR-tjeneste sørge for at alle gebyrer og andre ting kommer frem i tide. Enten det er snakk om lønnsutbetaling eller noe annet, vet du at bedriften har alt under kontroll for deg.

Du får en medarbeider som er fornøyd med jobben sin fordi de kan jobbe fleksibelt fra et sted som passer dem. Dette betyr at de blir mer produktive og vil gi alt for å hjelpe bedriften til å lykkes på markedet du har gått inn i. Fornøyde ansatte vil rett og slett være mer lojale mot deg og bedriften fordi de føler at de blir behandlet på en god måte.

Hvordan velge riktig Eor-tjeneste for din bedrift

Som med det meste er det et par ting som kan være greit å ha med seg før du tar et valg av EoR-tjeneste. Du vil være sikker på at du velger riktig kontraktspartner for deg, og noen som Swapp Agency er eksperter på sitt felt i det britiske markedet. Her får du tipsene du trenger.

Gjør skikkelig research på tidligere kunder

Det første du bør gjøre er å sørge for at vurderingene og anmeldelsene av selskapet er gode. Du kan finne anmeldelser på nettet, men du kan også ringe og ganske enkelt be om referanser før du bestemmer deg for at den aktuelle tjenesten du kontaktet er god å bruke. Be gjerne om mer enn én referanse for å få et mer balansert utsagn.

Sørg for at du har en klar avtale

For å komme til en klar avtale er det viktig at du sørger for at du også er tydelig på hva du trenger. Da blir det lettere å sørge for at alt flyter på skinner og at man sørger for at begge parter er fornøyde med prosessene. Sett deg gjerne ned sammen for å diskutere saken slik at alle er på samme side om hva som gjelder. Hvis det er noe som er uklart før du signerer, bør du sørge for at dette er justert for å unngå eventuelle problemer.

Den fremtidige måten å jobbe på venter på deg

Det er et internasjonalt marked der ute og derfor er det viktig å sørge for at man har den tilstedeværelsen man trenger for at bedriften skal kunne konkurrere på gode vilkår. Dette gjelder nesten alle bransjer som finnes, og derfor er det viktig at du holder fokus på å gjennomføre det du drømmer om for din bedrift. Å jobbe digitalt er riktig vei å gå, og med en lokal person på stedet kan du også få muligheten til å få nye øyne på hvordan du bør gå frem for å lykkes der. Da vil du snart kunne se de store fordelene med din rekruttering og kunne glede deg over den voksende virksomheten som kommer inn i din bedrift. Mer enn det kan ikke ønskes for de som driver virksomhet med hjerte og sinn og som ønsker å lykkes med det de foretar seg i sitt yrke. En balansert virksomhet som vokser i jevnt tempo er ofte den beste måten å jobbe på, og med riktig beslutning kan du sørge for at dette blir en realitet for deg som gründer på markedet i dag.