fbpx

Derfor bør du velge fjernarbeid for ansatte fra utlandet

Alle som ønsker å la selskapet vokse og gå inn i andre markeder enn det lokale i Norge bør mest sannsynlig sørge for å bruke tid på å undersøke markedet godt. Det er et krav for å ha en sjanse til å lykkes med å komme inn i og konkurrere med lokale bedrifter. Mange norske bedrifter er interessert i å operere i andre deler av Europa, som i Storbritannia. I denne artikkelen får du tips om hvordan du kan tenke når det gjelder å ansette noen der og hvorfor du tar det beste valget for bedriften dersom du velger å la en ansatt jobbe eksternt.

Fjernarbeid gir mer engasjerte ansatte

Den første grunnen til at du bør ansette noen som kan jobbe eksternt hvis du ønsker å bryte inn i det britiske markedet, er at du først og fremst får engasjerte medarbeidere som kan gi alt for selskapet som gjør at de kan jobbe fleksibelt. Tross alt er det et faktum at folk som føler seg verdsatt av sine arbeidsgivere med stor sannsynlighet vil tilby mer også.

Fjernarbeid gir deg sjansen til å ansette ansatte på nye og moderne måter

En annen grunn til at telependling er smart er at du da får sjansen til å sikre at du kan ansette noen uten å måtte gå gjennom en lang prosess med å registrere bedriften din lokalt i Storbritannia gjennom en EoR-tjeneste. Med en EoR-tjeneste som Swapp Agency tar de seg rett og slett av alt som har med administrasjon å gjøre og alt du trenger å administrere er kontakten med det aktuelle selskapet. EoR står for Employment of Record og er en legitim og smart måte å jobbe på, enten det gjelder lønnsutbetalinger til fjernarbeidere i Storbritannia eller noe annet som har med korrekt bokføring og dokumentasjon å gjøre.

En fjernarbeider gir deg nye øyne på situasjonen

Sist, men ikke minst, er det et faktum at ved å ansette noen som ikke er fra Norge eller lokalisert i Norge, vil du få nye øyne på din bedrifts arbeidsprosesser og måter å gjøre ting på. Det betyr at du kan få nye perspektiver som gjør det enklere enn noen gang å sikre at du lykkes med det du gjør. Du får også et større spekter av folk å rekruttere fordi du rett og slett tør å se utenfor landets grenser. Det gir flere muligheter for kreative og smarte løsninger uten at det koster for mye.

Ting du bør vurdere før du velger en EoR-tjeneste

Det er et par ting som kan være smart å tenke på før du velger EoR-tjeneste.

Eksperter på sitt felt

Først og fremst bør de være eksperter på markedet du ønsker å gå inn på. Det er viktig at de holder styr på alt du ønsker for å unngå å måtte holde styr på når du velger å gå gjennom denne typen tjenester. Dette er enkelt å sjekke ved å søke opp selskapet på nett.

Gode ​​anmeldelser

Det neste viktige er å sørge for at selskapet har gode anmeldelser. Dette kan du enkelt sjekke gjennom et nettsøk, men også ved ganske enkelt å be om referanser i kontaktene dine med selskapet. De som ikke har noe å skjule vil mest sannsynlig hjelpe deg med å få de referansene du trenger for å føle deg bra med det.

Klare regler og avtaler

Sist men ikke minst vil du sørge for at du har en klar avtale om hva som gjelder slik at du ikke får unødvendige problemer da forventningene er forskjellige. Vennligst sett deg ned med din EoR-tjeneste for å ordne opp i dette før du signerer kontrakten, og sørg for å gjøre eventuelle justeringer du trenger på forhånd.

Sørg for at du er på samme side

Sist, men ikke minst, er det selvsagt også viktig at du og din nye medarbeider har samme forventninger til hva samarbeidet skal innebære. Også her er det viktig å snakke og avtale med hverandre hva som skal gjelde. Da vil du kunne se frem til et godt samarbeid hvor alle er fornøyde.

Ditt digitale samarbeid er mulig takket være at vi lever i en digital verden med verktøyene du trenger for å slippe å sitte på samme sted på jobb. Sørg derfor også for at alle har det de trenger og at du holder tett kontakt slik at du kan sjekke at du gjør det du skal for å lykkes. Da vil du kunne se frem til en lang periode med godt arbeid som gir produktivitet og optimale arbeidsforhold for alle som er ansatt i bedriften.

Bedrifter som jobber på en moderne og progressiv måte har større sjanse til å lykkes i et konkurranseutsatt marked og dette er noe du alltid bør ta hensyn til. Med riktig kunnskap vil du tørre å ta steget du trenger for å implementere en ansettelse i Storbritannia selv for bedrifter som er basert i Norge.