fbpx

Sådan går du fra én til flere medarbejdere på en omkostningseffektiv måde

For dem, der driver virksomhed, er det en tidskrævende opgave at få succes, og der går ofte mange år, før virksomheden er kommet i gang og er kommet i gang. Samtidig er det meget givende at være iværksætter, fordi du trods alt kommer til at arbejde med det, du virkelig elsker. Det er trods alt de færreste iværksættere, der føler, at de ikke brænder for det, de laver. Samtidig er der ofte mange forhindringer i vejen for dem, der ønsker at udvikle sig og tage virksomheden til et nyt niveau ved at ansætte. Først og fremmest betyder det ved første øjekast mange omkostninger, som virksomheden måske ikke har råd til at påtage sig på én gang. For det andet bliver mange iværksættere skræmt af alt det papirarbejde, der følger med traditionel beskæftigelse.

Der findes dog løsninger, og i denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan tænke, hvis du er interesseret i at få flere medarbejdere på en måde, der vil gavne din virksomhed i højeste grad.

Hvad betyder en medarbejder og ansættelse for dig og din virksomhed?

I en usikker verden er det vigtigt som arbejdsgiver at sikre, at dine medarbejdere får den tryghed, de skal bruge for at kunne arbejde optimalt. Samtidig er det også vigtigt at kunne sikre, at man som virksomhed giver slip på gamle ideer om, hvordan et arbejde skal udføres. Det første du skal gøre, hvis du vil gennemgå muligheden for at få flere ind i virksomheden, er at definere, hvordan en eventuel ansættelse kan se ud, og hvad en medarbejder eller to kan tilføre. Husk, at det kun er dig, der sætter grænser for, hvad der er muligt, og at du kan tilpasse ansættelsen til det, der i højeste grad fungerer for virksomheden.

Mulighederne har jo ændret sig, og det er ikke længere nødvendigt at gå den traditionelle vej med at slå en stillingsannonce op, få en række svar og så ringe til dem, der er relevante til en samtale, for endelig at ansætte den bedst egnede kandidat . I stedet kan du gennemgå dine muligheder for at finde de allerbedste i området ved at udvide søgningen til andre dele af verden.

I dag er der dog løsninger på problemet og gennem for eksempel Grønland lønudbetaling og employer of record service kan man komme udenom det på en smidig måde. Men hvad betyder det i praksis?

Dette er en employer of record service

Denne service betyder ganske enkelt, at en virksomhed, der har specialiseret sig i netop dette, selv tager sig af alt, hvad der har med ansættelsen at gøre. De sørger for alle blanketter, den løbende økonomiske del, tilmeldinger og betaling af gebyrer. De er professionelle til det, de laver, og har ofte ekspertise i en lang række lande til at gøre dette. Du hyrer blot virksomheden til at varetage alt omkring ansættelsen for dig, på en måde der medfører flere pæne fordele.

Fordele ved at bruge en employer of record service

  • Du sparer tid på at ansætte en person fra et andet land på denne måde, fordi du ikke behøver at bruge tid på det involverede papirarbejde. Det betyder igen, at man i stedet kan bruge mere tid på at sikre, at virksomheden kommer videre på en god måde.
  • Du sparer penge, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at mangle en formular eller betale forkert skat eller andre gebyrer. Pladeselskabets arbejdsgiver tager sig af alt dette for dig og sørger for, at det sker til tiden.
  • I dette tilfælde øger du også dine muligheder for at finde dem, der er de allerbedste til det, de laver inden for deres felt, fordi du ikke længere skal holde dig til en bestemt geografisk placering for at finde medarbejdere. Det betyder flere fordele for dig og virksomheden.

Ikke alle virksomheder har de samme behov

Det er et faktum, som flere og flere virksomheder har indset vigtigheden af, og derfor bør du også se det sådan. Ikke alle virksomheder har den samme slags behov og derfor er det din første opgave som arbejdsgiver at sørge for, at du definerer de behov, der rent faktisk eksisterer. Så vil du opdage, at en fleksibel ansættelsesmulighed, hvor du ikke skal lave det kedelige administrative arbejde, men i stedet kan outsource dette til professionelle, er noget du gerne vil være en del af.

Det vil samtidig bidrage til, at dine medarbejdere arbejder mere effektivt, fordi de simpelthen får gode forudsætninger for at gøre netop det. På sigt skaber det også mere plads til, at du kan bringe din virksomhed videre på en kreativ og effektiv måde. Du får nye perspektiver fra andre mennesker, der også er dygtige på området og sammen skaber I en digital arbejdsplads, hvor du gerne vil være og bruge din tid på en værdifuld måde.