fbpx

Den moderne måde at give folk en chance for en karriere på en fleksibel måde

Driver du en virksomhed eller arbejder du på en arbejdsplads, som du helst ikke vil forlade, samtidig med at du gerne vil prøve noget nyt i livet? Måske er det en ægtefælle, der har fået arbejde et andet sted, eller er det bare på tide at lave en forandring? Uanset årsagen er der i dag store muligheder for at gøre en forandring til virkelighed for dig, der gerne vil fortsætte med at arbejde smart. Uanset om du vil til Færøerne, eller om du foretrækker at sidde et andet sted, kan du med hjælp fra en arbejdsgiver sikre, at du kan blive hos den arbejdsgiver, du allerede har, hvis du ønsker det. I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan tænke dig at ændre arbejdspladsen uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Reglerne for ansættelsen definerer I sammen

Start med at drøfte dine tanker med din arbejdsgiver eller som arbejdsgiver, tal med medarbejderen om, hvad du tænker på. Det er kun sammen, at I kan sikre, at I både har styr på reglerne for, hvordan arbejdet skal ledes, og hvordan det daglige arbejde skal udføres bedst muligt og optimalt.

Fordele ved fjernarbejde for arbejdsgiveren

  • Du kan spare plads og penge, fordi færre personer skal sidde på kontoret. Du kan med andre ord flytte til mindre lokaler og dermed få lavere omkostninger til netop det sted, du arbejder fra.
  • Fjernarbejde skaber gladere medarbejdere for den rigtige person. Det betyder, at de også vil arbejde mere effektivt og føle større loyalitet over for dig som arbejdsgiver. På sigt betyder det bedre resultater og en mere effektiv arbejdsplads.

Dyre løsninger er det, der forhindrer de fleste arbejdsgivere i at gennemgå mulighederne for at ansætte en person i et andet land eller få en medarbejder til at prøve at arbejde fra Færøerne eller et andet sted i en periode. Livet fortsætter, og der er løsninger, du kan finde til at rette op på. Det giver dig mulighed for at fastsætte en Færøerne lønudbetaling og employer of record service hjælper dig på vej i gang.

Dette er en employer of record service

Med denne service slipper du ganske enkelt for de store omkostninger ved at bruge tid og kræfter på at udfylde alle formularer og registrere en virksomhed i udlandet, så du kan ansætte en, der befinder sig i det pågældende land. I stedet hyrer du denne service og sørger for, at de tager sig af alt fra formularer til at betale skatter og andre gebyrer korrekt. Det er en perfekt løsning for alle arbejdsgivere, der ønsker at undgå at betale mere, end de skal, og en god assistent, fordi din service er eksperter i de lande, hvor du opererer.

Ved at bruge denne service vil du;

  • Spar penge, fordi du ikke risikerer at få ekstra gebyrer for at mangle en formular eller andet, der skulle have været forfalden til en bestemt dato. Din service tager sig af alt dette i tide.
  • Få medarbejdere med nye input og indsigt, som kan hjælpe din virksomhed videre på den allerbedste måde. Det øger også dine chancer for at finde de allerbedste medarbejdere, hvis du er interesseret i at ansætte nogen til en stilling, der ikke har eksisteret i virksomheden før.
  • Få tilfredse medarbejdere, der virkelig nyder at arbejde med det, de laver, og som hver dag bidrager med deres allerbedste, fordi de ved, at deres arbejdsgiver værdsætter dem nok til at give dem frihed til at arbejde på en måde, der passer til netop deres livssituation.

Giv dine medarbejdere chancen for at tage ansvar og få frihed

I dag behøver du ikke at sidde ét og samme sted, for at du som virksomhed kan få succes med den forretning, du driver. Dette er nu en kendsgerning, der er svær, hvis ikke umulig, at bestride, fordi der også er lavet en masse forskning på dette. Det har flere og flere virksomheder også forstået og tilbyder derfor muligheden for en arbejdsplads, hvor hver unik person ønsker at have det. Man giver simpelthen folk mulighed for at arbejde på deres egne præmisser, samtidig med at man ser, at medarbejderne er i stand til at påtage sig det nødvendige ansvar, selv når de ikke er bundet til at arbejde på et bestemt kontor.

Det digitale samfund gør det også muligt ud fra et fleksibilitetsperspektiv. Du kan stole på, at alt fungerer takket være god teknologi og selvfølgelig, at I kan rejse til hinanden, hvis det er nødvendigt. Digitale arbejdspladser vil kun stige i antal, og du skal som iværksætter følge med i spillet for at sikre, at du skaber en arbejdsplads, hvor folk gerne vil arbejde. Det er det, der giver gode forudsætninger og resultater for, at din virksomhed kan lykkes og fortsætte med at vokse på sigt. Dette er opskriften på gode resultater og et godt liv for alle.