fbpx

De ti bedste co-workingstederne i Danmark

Co-working er en måde at arbejde på, som er blevet meget populær i Danmark. Det betyder kort fortalt, at du, der er freelancer, har din egen virksomhed eller måske arbejder fjernt, kan søge et kontor, hvor du kan arbejde sammen med andre, der står i samme situation som dig, men ofte i andre brancher. Du kan arbejde på en måde, der passer dig og ofte er det også muligt at opnå et medlemskab, der giver dig mulighed for at arbejde på alle de kontorer, der tilbydes i hele Danmark.

  1. Cowork Klitmoller

Dette fantastiske co-working kontor ligger i Thisted og byder på dejlige lokaler i centrum til både dem, der bor i byen og folk, der vælger at arbejde på afstand og derfor besøger Thisted. Her finder du også mødelokaler og konferencefaciliteter. Der betales om måneden for dem, der ønsker at arbejde på stedet.

  1. Nomad Workspace

Nomad Workspace er et arbejdsplads i Københavns hovedstad. Coworking-kontoret har 60 private arbejdsstationer og holder en generelt høj standard. Det fælles arbejdsområde giver dig 24/7 adgang, som giver dig mulighed for at arbejde, når du vil, receptionsservice, højhastighedsinternet, kaffe/te, frokostservice for medlemmer, mødelokaler, printer, scanner, kopimaskine, telefonbokse til private opkald, og inviterer til medlemmers forretningsarrangementer.

  1. Coworking Plus

Coworking Plus er et arbejdsplads i Odense. Coworking-rummet er skabt for at give alle startups, freelancere og professionelle et ideelt arbejdsmiljø, der opfylder alle deres professionelle behov. Coworking-rummet giver et ergonomisk skrivebord, stole, kaffe, te, printere og scannere. Du kan også nyde gratis parkering, 24/7 adgang, mulighed for at modtage og sende pakker/breve, sikkerhed, mødelokaler og arrangementer. Du betaler et gebyr om måneden for at være medlem her.

  1. Republikken

Republikken ligger i København. Dette sted giver en fast plads til alle, der betaler for medlemskab, sammen med 24/7 adgang, privat nøgleadgang, mulighed for at bruge firmaadressen, receptionsadgang, gratis espresso og te. Du har også adgang til en stue og køkkenområde, en printer af høj kvalitet og en privat telefonboks til private møder. Der gælder en månedlig sats.

  1. Amalie6

Amalie6 er et fælles co-working space i København, der er et knudepunkt for konsulenter, advokater, revisorer, finansielle rådgivere og kommercielle mæglere. Med et fast sæde får du en permanent plads, hvor du kan arbejde for at vækste din virksomhed. Faciliteten giver dig alle bekvemmeligheder såsom møbler, gratis kaffe/te, hurtigt fiberinternet og printservice. Faciliteten giver dig mulighed for virksomhedsregistrering, et bestyrelseslokale og virksomhedsassistance fra advokatfirmaer og rådgivere. Det betragtes som et high-end sted for alle, der nyder co-working, og du betaler pr. Måned.

  1. SOHO NOMADS

SOHO NOMADS er et co-working-kontor, der giver dig fleksible muligheder for arbejdspladser for startups, freelancere og professionelle. Med et fast sædemedlemskab får du en fast plads i det åbne kontormiljø. Du får hurtig internet, mødelokaler, massage, frokostordninger, printere, fælleskøkken og adgang til kontorartikler. Der er også mødelokale og restaurant.

  1. Syndikatet

Syndiakatet er et coworking space i Aalborg. Det delte arbejdsområde følger det minimalistiske design og hjælper dig med at blive komfortabel i dit arbejdsmiljø. Arbejdsområdet giver dig alle de nødvendige faciliteter såsom 24/7 adgang, 100 Megabit, postkassenavn, portnavn, egen stationær computer, mødelokale og gratis adgang til et eventlokale til alle firmaarrangementer. Du betaler månedligt for at være en del af dette co-working space. 

  1. 38K

38K er et fælles coworking space i Aarhus. Denne plads giver hurtigt internet, fuldstændig renlighed, parkering, adgang til en delt printer og et alarm- og låsesystem for sikkerhed. Du kan få et skræddersyet tilbud baseret på dine krav, uanset om du er startup-stifter, freelancer eller arbejder professionel. Du betaler månedligt eller ugentligt alt efter dine behov.

  1. Square One

Square One er et coworking space i Braband. Sammen med de 20 coworking-rum er der et dedikeret metal- og træværksted, hvor dynamiske mennesker kan arbejde med deres håndværk. Alle medlemsiværksættere får gratis kaffe, te og vand og gratis brug af mødelokalet. Dette er et sted for kreative fagfolk inden for deres felt, og du betaler månedligt.

  1. Rebel WorkSpace

Rebel WorkSpace er et coworking space i København. Arbejdsområdet er tilgængeligt 24/7, har et receptionsområde, gratis internet, tilbyder daglige aviser, kaffe og te og telefonværelser. Samlet set er arbejdspladsen ideel til at opfylde kravene fra alle startups, freelancere og arbejdende professionelle. Du betaler månedligt eller ugentligt alt efter dine behov, og du kan også tilkøbe ekstra ydelser.

Co-working tilbyder en fleksibel måde at arbejde på

Ifølge eksperter vil co-working kun fortsætte med at vokse i fremtiden. Som professionel inden for dit felt kan du få inspiration og et større netværk ved at vælge at arbejde på denne måde. Det er simpelthen det rigtige valg for alle, der synes, at arbejde er vigtigt, men ønsker fleksibilitet på en måde, der ikke kan opnås ellers.