fbpx

De ti beste co-workingkontorene i Norge

Co-working, å samles på et sted hvor folk i ulike bransjer og fagfelt finnes, og jobbe en dag eller kanskje hver dag i uken, er noe som har blitt veldig populært de siste årene. Her er det ingen krav til at dere skal jobbe sammen eller til og med med de samme tingene. Stedet er for deg som ønsker å bli inspirert når du jobber og som samtidig ønsker gode muligheter til å bygge nettverk med andre dyktige fagpersoner innen en rekke ulike felt. Her får du tips om de ti beste co-workingkontorene i Norge.

1: Workhouse AS
Dette spennende co-workingkontoret i Oslo sentrum har blitt det rette stedet å være for alle kreative mennesker som ønsker å bygge nettverk mens de jobber. Her betaler du for plassen din per måned og det er gode muligheter for å leie både privat kontor og fellesarealer hvor du velger hvor du vil sitte. Besøk deres hjemmeside på www.workhouse.no.

2: Oslo International HUB
Denne co-working-plassen i Oslo sentrum er også et godt alternativ for de som ønsker å unngå hjemmekontoret og heller tilbringe dagene i fine lokaler hvor du selv velger hvordan du vil sitte og jobbe for dagen. Oslo International HUB tilbyr komfortable sofaer samt flere skrivebord og møterom. Du betaler månedlig for plassen din. Besøk deres hjemmeside på oslointernationalhub.com.

3: Ocean Industries Accelerator
Dette co-workingkontoret i Bergen sentrum er et av de største i hele regionen. Her finner du i tillegg til de trivelige lokalene utrolige muligheter for å få forretningsrådgivning og hjelp til oppstarten av erfarne medarbeidere. Ocean Industries Accelerator har rett og slett blitt stedet å være for alle som ønsker å ta sin virksomhet videre i verden eller ønsker å være synlig for flere potensielle kunder, som frilanser. Besøk deres hjemmeside på https://www.coworkbooking.com/europe/norway/bergen/ocean-industries-accelerator.

4: T41
Dette co-workingkontoret ligger også i Bergen og tilbyr svært fleksible muligheter uansett om du ønsker å jobbe fra lokalene en gang i uken eller hele måneden. Her er det kun vanlige sitteplasser, men også et begrenset antall møterom hvor du kan bestille time.

5.Creator Makerspace
Stavanger har de siste årene vokst til å bli en by å regne med i Norge, og det viser seg også når det gjelder muligheter for co-working. Dette kontoret samler i hovedsak folk som ønsker å utvikle seg og jobbe i ulike kreative næringer, men alle er selvfølgelig velkommen. Du betaler per måned dersom du ønsker å bruke dette co-workingkontoret.Besøk deres hjemmeside på https://www.creator.no/ .

6: Innovation Dock
Dette smarte co-working-kontoret ligger sentralt i Stavanger og gir gode muligheter for de som ønsker å jobbe i et inspirerende miljø og med moderne service på kontoret. Mange mennesker jobber her i teknologibransjen, og du betaler for plassen din per måned. Det finnes gode muligheter for nettverksbygging og også for å holde digitale møter samt møter på stedet. Besøk deres hjemmeside på https://www.innovationdock.no/.

7.Work-Work
Trondheim er en by å regne med for alle som ønsker å jobbe i et co-working space. Populære Work-Work tilbyr fine og moderne lokaler, god kaffe og flere møterom for de som ønsker å bygge nettverk. Her kan du velge mellom kortere og lengre medlemskap som gir deg tilgang til lokalene når du vil. Besøk deres hjemmeside på https://work-work.no/ .

8: GOWORK Drammen
I Drammen finner du populære GOWORK, et co-workingtiltak som finnes flere steder i hele Norden. Med et medlemskap kan du med fordel bruke alle kontorene som er tilgjengelige og du sitter på fleksible kontorplasser hver gang. Det finnes også konferanserom og møterom samt mulighet for å booke kontoret til private arrangementer man ønsker å arrangere. Finn ut mer om dem på https://www.coworkbooking.com/europe/norway/drammen/gowork-drammen.

9.Arctic Day & Night Coworking Home
Dette spennende kontoret ligger i Nyksund og har sjenerøse åpningstider for alle natteravner som ønsker å jobbe til langt på natt. Dette gir med andre ord stor fleksibilitet for alle som vil sørge for å maksimere arbeidstiden eller kanskje til møter med kunder i andre deler av verden. Du betaler for en måned av gangen når du velger å bruke dette kontoret. Finn ut mer om dem på https://www.arkipelagen.com/

10. 657 Oslo
Sist men ikke minst dette co-working space i vakre Oslo. Her kan du med fordel bestille plass for en uke eller for en måned eller mer. Du kan velge mellom mer private måter å sitte og jobbe på eller å sitte i fellesområdene hvor du også har tilgang til god kaffe. Besøk deres hjemmeside på 657.no .

Co-working er fremtidens måte å jobbe på

Co-working er fremtidens måte å jobbe på, uavhengig av hvilken bransje du er i og uansett om du allerede er ansatt i dag eller om du er frilanser eller gründer som driver din egen bedrift. Flere og flere arbeidsgivere ser også fordelene ved å la sine ansatte jobbe fleksibelt, noe som bidrar til populariteten. Ved å booke dine muligheter til å jobbe på et inspirerende kontor, kan du med fordel finne den rette co-working-plassen for deg. Det betyr mye frihet å kunne jobbe som du ønsker, og det vil garantert øke kreativiteten og produktiviteten når du får jobbe sammen med andre som har samme syn på arbeidslivet som deg.